Telefon MIRCRIS

S.C. MIRCRIS S.R.L. este o firma avand capital privat integral romanesc. Obiectul principal de activitate il constituie inchirierea utilajelor de constructii in principal inchirierea excavatoarelor de toate tipurile oriunde in tara.

In plus efectuam servicii de demolari, lucrari de excavatii, terasamente, fundatii si decopertari.

O echipa experimentata si profesionista este unul din cele mai importante avantaje competitive pe care o companie cu traditie in domeniul inchirierii utilajelor de constructii si a excavatoarelor, le poate aduce partenerilor prezenti, precum si potentialilor parteneri.

MIRCRIS inchiriaza excavatoare si contacteaza lucrari in sistemul bine cunoscut de antreprenoriat general, direct de la compania investitoare.

Oferta pentru inchirieri excavatoare este vasta, firma noastra punand la dispozitie atat excavatoare de gabarit mare, mini-excavatoare de gabarit redus pentru lucrari mai mici precum si profesionisti ce ofera consultanta in alegerea si utilizarea excavatoarelor.

Un rol important in strategia de management a companiei l-a avut si il are in continuare mentinerea standardelor de calitate. Dorim sa fim vazuti de clientii nostrii ca o parte importanta a succesului proiectelor lor datorita standardelor noastre inalte si a sigurantei si increderii pe care o oferim. Astfel, datorita sistemelor tehnice mobile putem asigura rezolvarea oricaror defectiuni aparute la excavatoare in timp util, in orice zi si la orice ora orice defectiune se remediaza in max. de 48 ore.

Obiectivul nostru este dezvoltarea unor relatii parteneriale calitative si satisfacerea tuturor clientilor nostri atat in Galati cat si in toata tara.

S.C MIRCRIS S.R.L. va multumeste pentru atentia acordata si va sta la dispozitie pentru toate solicitarile dumneavoastra.