Telefon MIRCRIS

Demolarile necesita o foarte mare atentie si experienta. Suntem la dispozitia dvs. pentru lucrari de demolari civile cat si industriale..

Demolarile difera de la caz la caz fiind construite din diferite materiale si avand diferite inaltimi cat si o structura diferita..

Va asiguram ca ati apelat la serviciile unei societati cu experienta in demolari cu peste 100 de demolari la activ, cu o echipa de profesionisti, si dispunem de propriile utilaje pentru demolari cum ar fi excavatoare pe senile cu picon si foarfeca, buldoexcavatoare cu picon, incarcatoare frontale tip vola toate de mare capacitate cat si de o intreaga flota de autobasculante cu bena de la 10 la 40 mc pentru evacuarea deseurilor sau molozul.

Dispunem de concasor pentru a veni in ajutorul dumneavoastra si de a recicla si folosi o mare cantitate din materialele ce rezulta din demolare.

Avem capacitatea de a demola si de a evacua molozul rezultat in jur de 4000 metri cubi pe zi din urmatoarele tipuri de servicii:

- degajari si igienizari moloz, ecologizari platforme industriale,
- demolari controlate si mecanizate, demolari beton armat, elemente infrastructura, case, hale, blocuri si orice tip de cladiri, dezafectari fabrici, hale, cosuri de fum, turnuri, fundatii si altele;
- demolari si dezmembrari fier vechi, supragabariti metalici;
- evacuari moloz si deseuri cu autobasculante.